Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Science Text Series

Rasta: 32
  1. 1
  2. 2
Essentials of Food Sanitation
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Science: Fifth Edition
-15% su kodu: ENG15
115,18 
135,50 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices
-15% su kodu: ENG15
112,18 
131,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Sanitation
-15% su kodu: ENG15
91,74 
107,93 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
70,11 
82,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Physical Properties of Foods
-15% su kodu: ENG15
91,74 
107,93 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microbial Food Safety: An Introduction
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
70,11 
82,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Functional Foods and Nutraceuticals
-15% su kodu: ENG15
119,20 
140,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Laboratory Exercises for Sensory Evaluation
-15% su kodu: ENG15
98,16 
115,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Science: Fifth Edition
-15% su kodu: ENG15
82,06 
96,54 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Basic Food Microbiology
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Processing
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
An Introduction to the Physical Chemistry of Food
-15% su kodu: ENG15
115,18 
135,50 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microbial Food Safety: An Introduction
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
70,11 
82,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Law and Regulation for Non-Lawyers: A US Perspective
-15% su kodu: ENG15
98,16 
115,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Functional Foods and Nutraceuticals
-15% su kodu: ENG15
79,93 
94,03 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Chemistry
-15% su kodu: ENG15
140,23 
164,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis
-15% su kodu: ENG15
168,28 
197,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Sanitation
-15% su kodu: ENG15
119,20 
140,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Introduction to Food Process Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sensory Evaluation of Food: Principles and Practices
-15% su kodu: ENG15
79,93 
94,03 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fundamentals of Food Process Engineering
-15% su kodu: ENG15
140,23 
164,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Sanitation
-15% su kodu: ENG15
84,13 
98,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Foodborne Microbial Pathogens: Mechanisms and Pathogenesis
-15% su kodu: ENG15
119,20 
140,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Food Chemistry
-15% su kodu: ENG15
126,21 
148,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fundamentals of Food Process Engineering
-15% su kodu: ENG15
119,20 
140,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Essentials of Food Science
-15% su kodu: ENG15
91,15 
107,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Elementary Food Science
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Nielsens Food Analysis Laboratory Manual
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
98,16 
115,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Nielsens Food Analysis
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 32
  1. 1
  2. 2