Food Microbiology and Food Safety

Rasta: 20
Effective Risk Communication: A Message-Centered Approach
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
259,17 
304,90 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
238,41 
280,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Stress Responses of Lactic Acid Bacteria
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Genomics of Foodborne Bacterial Pathogens
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
PCR Methods in Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Foodborne Parasites
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
228,74 
269,10 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Molecular Techniques in the Microbial Ecology of Fermented Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
259,17 
304,90 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Effective Risk Communication: A Message-Centered Approach
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Safety of Meat and Processed Meat
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Compendium of the Microbiological Spoilage of Foods and Beverages
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
259,17 
304,90 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
168,28 
197,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Genomics of Foodborne Bacterial Pathogens
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Stress Responses of Lactic Acid Bacteria
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Safety Economics: Incentives for a Safer Food Supply
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
238,41 
280,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Innovations in Technologies for Fermented Food and Beverage Industries
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Harnessing Big Data in Food Safety
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
238,41 
280,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Harnessing Big Data in Food Safety
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
168,28 
197,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Viruses in Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)

Išparduota

Rasta: 20