Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Engineering Series

Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
161,27 
189,73 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
280,48 
329,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Aqueous Two-Phase Systems for Bioprocess Development for the Recovery of Biological Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
172,77 
203,26 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
High Pressure Processing of Food: Principles, Technology and Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
223,17 
262,55 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Minimally Processed Refrigerated Fruits and Vegetables
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
231,40 
272,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Novel Food Fermentation Technologies
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Handbook of Food Processing Equipment
-15% su kodu: ENG15
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Aqueous Two-Phase Systems for Bioprocess Development for the Recovery of Biological Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
172,77 
203,26 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Thermal Processing of Packaged Foods
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fruit Preservation: Novel and Conventional Technologies
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
217,37 
255,73 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Science and Technology of Fibers in Food Systems
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Nano-food Engineering: Volume One
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
244,77 
287,96 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Traditional Foods: History, Preparation, Processing and Safety
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
201,57 
237,14 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality Determinants In Coffee Production
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
201,57 
237,14 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Agents of Change: Enzymes in Milk and Dairy Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Science and Technology of Fibers in Food Systems
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Nano-food Engineering: Volume One
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
244,77 
287,96 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
187,17 
220,20 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Challenges and Potential Solutions in Gluten Free Product Development
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality Determinants In Coffee Production
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
122,37 
143,97 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Agents of Change: Enzymes in Milk and Dairy Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sustainable Innovation in Food Product Design
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Engineering Principles for Food Process and Product Realization
-15% su kodu: ENG15
70,11 
82,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Nonthermal Processing in Agri-Food-Bio Sciences: Sustainability and Future Goals
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Delivering Functionality in Foods: From Structure Design to Product Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
187,17 
220,20 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4