Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Engineering Series

Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ultra High Pressure Treatment of Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Process Analytical Technology for the Food Industry
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Green Technologies in Food Production and Processing
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Non-thermal Food Engineering Operations
-15% su kodu: ENG15
126,21 
148,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Processing: Strategies for Quality Assessment
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Materials Science: Principles and Practice
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Case Studies in Food Engineering: Learning from Experience
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Thermal Processing of Packaged Foods
-15% su kodu: ENG15
242,20 
284,94 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Nanoscience and Nanotechnology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds: Theory and Practice
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Water Stress in Biological, Chemical, Pharmaceutical and Food Systems
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Hyperspectral Imaging Technology in Food and Agriculture
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
224,38 
263,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Emerging and Traditional Technologies for Safe, Healthy and Quality Food
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fruit Preservation: Novel and Conventional Technologies
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
308,53 
362,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Thermal Processing of Packaged Foods
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Packaging for Food Preservation
-15% su kodu: ENG15
131,05 
154,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Handbook of Food Processing Equipment
-15% su kodu: ENG15
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
High Pressure Processing of Food: Principles, Technology and Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Novel Food Fermentation Technologies
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Engineering Foods for Bioactives Stability and Delivery
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
316,76 
372,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing: From Fundamental to Industrial Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Processing: Strategies for Quality Assessment
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Minimally Processed Foods: Technologies for Safety, Quality, and Convenience
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Advances in Food Process Engineering Research and Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
154,26 
181,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Process Analytical Technology for the Food Industry
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Nanoscience and Nanotechnology
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3