Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Engineering Series

Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Dehydration of Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Deep Fat Frying: Fundamentals and Applications
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microstructural Principles of Food Processing and Engineering
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Crystallization in Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Automatic Control for Food Processing Systems
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization
-15% su kodu: ENG15
475,15 
559,00 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Engineering 2000
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Powders: Physical Properties, Processing, and Functionality
-15% su kodu: ENG15
280,48 
329,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sterilization of Food in Retort Pouches
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Materials Science: Principles and Practice
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Solving Problems in Food Engineering
-15% su kodu: ENG15
91,15 
107,23 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Engineering Interfaces
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Powders: Physical Properties, Processing, and Functionality
-15% su kodu: ENG15
182,31 
214,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fruit Manufacturing: Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sterilization of Food in Retort Pouches
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Dehydration of Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Engineering: Integrated Approaches
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Green Technologies in Food Production and Processing
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Non-thermal Food Engineering Operations
-15% su kodu: ENG15
140,23 
164,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds: Theory and Practice
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
140,23 
164,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Ultrasound Technologies for Food and Bioprocessing
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Engineering Interfaces
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Chemical Engineering for the Food Industry
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Engineering 2000
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Packaging for Food Preservation
-15% su kodu: ENG15
140,23 
164,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Advances in Food Process Engineering Research and Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing: From Fundamental to Industrial Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Hurdle Technologies: Combination Treatments for Food Stability, Safety and Quality
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 94
  1. 1
  2. 2
  3. 3