Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Advances in Meat Research

Rasta: 8
Endoscopy: Volume 8: Endoscopy
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
HACCP in Meat, Poultry and Fish Processing
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
-15% su kodu: ENG15
129,57 
152,44 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Production and Processing of Healthy Meat, Poultry and Fish Products
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality Attributes and their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Inedible Meat by-Products
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 8