Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology

Rasta: 275
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
Bioanalysis and Biosensors for Bioprocess Monitoring
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
New Products and New Areas of Bioprocess Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
History of Modern Biotechnology I
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Plant Cells
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Metabolic Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
History and Trends in Bioprocessing and Biotransformation
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Phytoremediation
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Process Integration in Biochemical Engineering
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biomethanation I
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biomethanation II
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Proteomics of Microorganisms: Fundamental Aspects and Application
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology in India I
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology in India II
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biomanufacturing
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Physiological Stress Responses in Bioprocesses
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Recent Progress of Biochemical and Biomedical Engineering in Japan I
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Recent Progress of Biochemical and Biomedical Engineering in Japan II
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Molecular Biotechnology of Fungal ß-Lactam Antibiotics and Related Peptide Synthetases
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Regenerative Medicine I: Theories, Models and Methods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Microscopy Techniques
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology for the Future
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Gene Therapy and Gene Delivery Systems
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Tissue Engineering II: Basics of Tissue Engineering and Tissue Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
White Biotechnology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Analytics of Protein-DNA Interactions
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Green Gene Technology: Research in an Area of Social Conflict
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Influence of Stress on Cell Growth and Product Formation
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Recent Progress in Bioconversion of Lignocellulosics
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Tools and Applications of Biochemical Engineering Science
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology in the Pulp and Paper Industry
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 275
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...