Kristina Pišniukaitė-Šimkienė - maisto blogerė, prekės ženklo „Ant medinės lentelės“ savininkė.
Po šiuo ženklu slepiasi ne tik maisto tinklaraštis, bet ir dvi skaitytojų ir ragautojų itin pamėgtos ir nepaprastai gerai įvertintos receptų knygos tuo pačiu pavadinimu: „Ant medinės lentelės I“ ir „Ant medinės lentelės II“.
Kristina ne tik gamina ir pasakoja, kaip tai daryti, bet ir fotografuoja, nes estetiškai pateiktas maistas sudaro tikrai nemažą dalį valgymo malonumo.
Pirmąją ir antrąją „Ant medinės lentelės“ knygas skiria beveik ketveri metai. Per šį laiką Kristina sako labai patobulėjusi tiek maisto gaminime, tiek fotografijoje, taip pat įgijusi nemažai naujų žinių apie sveiką ir subalansuotą mitybą bei atradusi daug naujų skonių.
Dauguma žmonių domisi maistu, o tai, tikriausiai, ir yra didelio susidomėjimo maisto tinklaraščiais paslaptis. Vieni kruopščiai skaičiuoja kalorijas, kitiems įdomus gausiai šeimai skirtų patiekalų kūrimo procesas, treti tiesiog mėgsta eksperimentuoti.
Kristinos receptų knygų sėkmė ir populiarumas bei tinklaraščio sekėjų gausus būrys įrodė, kad ji ne tik puikiai išmano apie maisto skonį ir jo paruošimą, bet ir moka vertinti jo grožį.
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė gimė 1990 metais Klaipėdoje. Studijavo Klaipėdos universitete. Maisto produktais ir maisto gaminimu susidomėjo atvykusi gyventi į Vilnių. Dirbo picerijos „Jurgis ir drakonas“ komandoje kartu su Beata Nicholson, vėliau restorano „Gray“ rinkodaros vadove. Šiuo metu vėl gyvena Klaipėdoje, kartu su vyru Vytautu augina sūnų Beną.