Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Kategorija „Industrial chemistry and manufacturing technologies“

Rasta: 4550
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
Plant Volatile Analysis
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
222,73 
247,48 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Vitamins
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
451,44 
501,60 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
HPLC Methods on Drug Analysis
-10% su kodu: ENG10
Knyga minkštu viršeliu
(0)
222,73 
247,48 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Safeguarding Food Quality
-10% su kodu: ENG10
Knyga minkštu viršeliu
(0)
152,44 
169,38 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Small Scale Gas Producer-Engine Systems
-10% su kodu: ENG10
76,21 
84,68 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Antimicrobial Food Additives: Characteristics - Uses - Effects
-10% su kodu: ENG10
326,68 
362,98 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Plant Toxin Analysis
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
296,98 
329,98 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Dimensional Analysis and Scale-up in Chemical Engineering
-10% su kodu: ENG10
118,78 
131,98 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Lactic Acid Bacteria: Current Advances in Metabolism, Genetics and Applications
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
304,90 
338,78 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
World Class Manufacturing Casebook: Implementing JIT and TQC
-10% su kodu: ENG10
36,91 
41,01 
Išsiųsime per 16-20 d. d.
The Wellness Way to Weight Loss
-10% su kodu: ENG10
76,21 
84,68 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Pecan Technology
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
152,44 
169,38 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Dehydration of Foods
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
228,67 
254,08 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Essentials of Food Sanitation
-10% su kodu: ENG10
Knyga minkštu viršeliu
(0)
76,21 
84,68 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Phase Diagrams and Ceramic Processes
-10% su kodu: ENG10
152,44 
169,38 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Ceramic Microstructures: Property control by processing
-10% su kodu: ENG10
304,90 
338,78 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Beverages: technology, chemistry and microbiology
-10% su kodu: ENG10
152,44 
169,38 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology
-10% su kodu: ENG10
76,21 
84,68 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
Computer control of flexible manufacturing systems: Research and development
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
228,67 
254,08 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
New and Developing Sources of Food Proteins
-10% su kodu: ENG10
228,67 
254,08 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Fisheries Processing: Biotechnological applications
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
228,67 
254,08 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Muscle Foods: Meat Poultry and Seafood Technology
-10% su kodu: ENG10
350,64 
389,60 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Seafood Regulations Compliance Manual
-10% su kodu: ENG10
304,90 
338,78 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
228,67 
254,08 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Food Choice and the Consumer
-10% su kodu: ENG10
Knyga minkštu viršeliu
(0)
152,44 
169,38 
Išsiųsime per 13-17 d. d.
The Chemistry of Cereal Proteins
-10% su kodu: ENG10
727,61 
808,46 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals
-10% su kodu: ENG10
1 346,58 
1 496,20 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Practical Aspects of Ion Trap Mass Spectrometry, Volume II
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
931,89 
1 035,43 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
The Clinical Evaluation of a Food Additives: Assessment of Aspartame
-10% su kodu: ENG10
Knyga kietu viršeliu
(0)
496,45 
551,61 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Handbook of Fat Replacers
-10% su kodu: ENG10
521,06 
578,95 
Išsiųsime per 18-22 d. d.
Rasta: 4550
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...