SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis

Kategorija „Food chemistry / Food science“

Rasta: 35
  1. 1
  2. 2
Isolation and application of phenolic compounds as antifungal agents with particular reference to alk(en)ylresorcinols from rye bran (Band 4)
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
33,56 
43,03 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Methods for the characterization of wheat flour and wheat flour dough in the context of frozen processing (Band 5)
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
33,46 
42,90 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
The Synthetic Antioxidant Ethoxyquin and its Effect on Fish Products: A Project Report in Advanced Food Chemistry
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
20,15 
25,83 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Ideas and Applications Toward Sample Preparation for Food and Beverage Analysis
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
144,81 
185,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biomaterials in Regenerative Medicine
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
174,00 
223,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Bionanotechnology to Save the Environment: Plant and Fisherys Biomass as Alternative to Petrol
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
188,07 
241,12 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Electrostatics
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
144,81 
185,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Ion Exchange Resins and Synthetic Adsorbents in Food Processing: Second Edition
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
24,69 
31,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Comparison of Honey Quality of Kangra and Bilaspur District of Himachal Pradesh
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
31,39 
40,24 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Role of glutathione and Botrytis cinerea laccase activities in wine quality
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
47,02 
60,28 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Current Topics in Biochemical Engineering
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
144,81 
185,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
CHINESE NATIONAL ALCOHOLS: BAIJIU AND HUANGJIU
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
191,35 
245,32 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Degradation of Ascorbic Acid in Different Temperatures. The Influence of Temperature on Vitamin C
-22% su kodu: BOOKS
17,90 
22,95 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Effects of cell wall degradation on the polyphenol content and profile of red berries during juice production
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
60,49 
77,55 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Hemisynthesis of phenolic metabolites
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
47,02 
60,28 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Lactic acid fermentation for the production of pyranoanthocyanins as food colorants
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
60,49 
77,55 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fresh-cut apples: Aspects of respiration, sanitation and storage conditions affecting quality and volatile synthesis
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
62,63 
80,30 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Advanced Polymers for Biomedical Applications
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
169,11 
216,81 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Advances in cultured meat technology
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
360,17 
461,76 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Agro and Food Processing Technologies: Proceedings of NERC 2022
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
303,89 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Natto: History, Science, and Technology
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
47,09 
60,37 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
A Treatise on Adulterations of Food, and Culinary Poisons: Exhibiting the Fraudulent Sophistications
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
25,12 
32,21 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Byproducts Management and Their Utilization
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
396,74 
508,64 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology: Crafting a Sustainable Future
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
47,53 
60,94 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Chemistry Made Easy: A Students Guide to Understanding the Elements
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
43,88 
56,25 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Phytotechnology: A Sustainable Platform for the Development of Herbal Products
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
157,37 
201,76 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
FOOD CHEMISTRY
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga minkštu viršeliu
(0)
35,19 
45,12 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Bioactive Compounds and Nutraceuticals from Plant Sources: Extraction Technology, Analytical Techniques, and Potential Health Prospects
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
358,18 
459,21 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Bioactive Compounds and Nutraceuticals from Dairy, Marine, and Nonconventional Sources: Extraction Technology, Analytical Techniques, and Potential Health Prospects
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
356,05 
456,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Safety: Contaminants and Risk Assessment
  • Nemokamas pristatymas
-22% su kodu: BOOKS
Knyga kietu viršeliu
(0)
335,03 
429,53 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 35
  1. 1
  2. 2