Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Kategorija „Food and beverage technology“

Rasta: 1847
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
Snack Foods Processing
-15% su kodu: ENG15
473,84 
557,46 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Polysaccharide Gums from Agricultural Products: Processing, Structures and Functionality
-15% su kodu: ENG15
782,33 
920,39 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Active Packaging for Food Applications
-15% su kodu: ENG15
684,70 
805,53 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Irradiation for Food Safety and Quality
-15% su kodu: ENG15
528,96 
622,31 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Microbiology and Hygiene
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Technology of Extrusion Cooking
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
316,76 
372,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Aroma of Beer, Wine and Distilled Alcoholic Beverages
-15% su kodu: ENG15
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Class 3.1 Hydrolases V: EC 3.1.3
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Quality and Consumer Value: Delivering Food that Satisfies
-15% su kodu: ENG15
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Current Topics in Flavours and Fragrances: Towards a New Millennium of Discovery
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Flat Bread Technology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Malting and Brewing Science: Malt and Sweet Wort, Volume 1
-15% su kodu: ENG15
475,15 
559,00 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Malts and Malting
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
403,16 
474,30 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food and Drink Laboratory Accreditation: A Practical Approach
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Hydrocolloid Applications: Gum technology in the food and other industries
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Table Olives: Production and processing
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Chemical Risk Analysis
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
World Oilseeds
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Biotechnology and Food Ingredients
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Sugar: Users Guide To Sucrose
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rice, Volume 1: Production
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rice, Volume 2: Utilization
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Physical Chemistry of Food Processes, Volume I: Fundamental Aspects
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Physical Chemistry of Food Processes, Volume II: Advanced Techniques, Structures and Applications
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Flexible Food Packaging: Questions and Answers
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Encyclopedia of Fermented Fresh Milk Products: An International Inventory of Fermented Milk, Cream, Buttermilk, Whey, and Related Products
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Experimental Methods in Food Engineering
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Additives Handbook
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food and Beverage Mycology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Snack Food
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 1847
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...