Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Kategorija „Food and beverage technology“

Rasta: 1847
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...
Active Food Packaging
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Analysis of Taste and Aroma
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Automation for Food Engineering: Food Quality Quantization and Process Control
-15% su kodu: ENG15
686,37 
807,49 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fish Drying and Smoking
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
685,04 
805,93 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization
-15% su kodu: ENG15
475,15 
559,00 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Poultry Products Processing: An Industry Guide
-15% su kodu: ENG15
414,75 
487,94 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Processing Operations and Scale-up
-15% su kodu: ENG15
687,69 
809,05 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Functional Foods: Biochemical and Processing Aspects, Volume 2
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
413,74 
486,75 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Mycotoxins and Food Safety
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Flavor Chemistry of Ethnic Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
259,17 
304,90 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Complex Carbohydrates in Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
785,65 
924,29 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Coloring of Food, Drugs, and Cosmetics
-15% su kodu: ENG15
730,20 
859,06 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Handbook of Microwave Technology for Food Application
-15% su kodu: ENG15
786,32 
925,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Applied Dairy Microbiology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
787,96 
927,01 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Processed Meats
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
359,96 
423,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fundamentals of Dairy Chemistry
-15% su kodu: ENG15
431,95 
508,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Raw Ingredients in the Processed Foods: The Influence of Agricultural Principles and Practices
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Introduction to Toxicology and Food
-15% su kodu: ENG15
450,59 
530,11 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Applied Numerical Methods for Food and Agricultural Engineers
-15% su kodu: ENG15
786,15 
924,88 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Protein-Based Films and Coatings
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
736,67 
866,67 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Shelf Life Evaluation of Foods
-15% su kodu: ENG15
316,76 
372,66 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Irradiation: A Guidebook, Second Edition
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
259,34 
305,10 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Modifying Bitterness: Mechanism, Ingredients, and Applications
-15% su kodu: ENG15
568,82 
669,20 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Asian Foods: Science and Technology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
551,06 
648,30 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Chromatography in Food Science and Technology
-15% su kodu: ENG15
1 027,88 
1 209,27 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Extruders in Food Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
587,40 
691,06 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fruit and Vegetable Quality: An Integrated View
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
549,39 
646,34 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
The Packaging Development Process: A Guide for Engineers and Project Managers
-15% su kodu: ENG15
430,68 
506,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 1847
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. ...