Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Kategorija „Food and beverage technology“

Rasta: 1847
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...
Chromatography of Aroma Compounds and Fragrances
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
HACCP: A Practical Approach
-15% su kodu: ENG15
126,21 
148,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Natural Flavours, Fragrances, and Perfumes: Chemistry, Production, and Sensory Approach
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
182,20 
214,35 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Applied Malting and Brewing Science: A Weihenstephan Compendium
-15% su kodu: ENG15
142,87 
168,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling
-15% su kodu: ENG15
39,25 
46,18 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
New Cuts of Beef: Leidenschaft Fleisch
-15% su kodu: ENG15
83,20 
97,88 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Plant Volatile Analysis
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Vitamins
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
426,36 
501,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
HPLC Methods on Drug Analysis
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
210,36 
247,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Safeguarding Food Quality
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Antimicrobial Food Additives: Characteristics - Uses - Effects
-15% su kodu: ENG15
308,53 
362,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Plant Toxin Analysis
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
280,48 
329,98 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Lactic Acid Bacteria: Current Advances in Metabolism, Genetics and Applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
The Wellness Way to Weight Loss
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Pecan Technology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Dehydration of Foods
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Essentials of Food Sanitation
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Beverages: technology, chemistry and microbiology
-15% su kodu: ENG15
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology
-15% su kodu: ENG15
71,98 
84,68 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
New and Developing Sources of Food Proteins
-15% su kodu: ENG15
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Fisheries Processing: Biotechnological applications
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Muscle Foods: Meat Poultry and Seafood Technology
-15% su kodu: ENG15
331,16 
389,60 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Seafood Regulations Compliance Manual
-15% su kodu: ENG15
287,96 
338,78 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rapid Analysis Techniques in Food Microbiology
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
215,97 
254,08 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Food Choice and the Consumer
-15% su kodu: ENG15
Knyga minkštu viršeliu
(0)
143,97 
169,38 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
The Chemistry of Cereal Proteins
-15% su kodu: ENG15
687,19 
808,46 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Quality and Grading of Carcasses of Meat Animals
-15% su kodu: ENG15
1 271,77 
1 496,20 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
The Clinical Evaluation of a Food Additives: Assessment of Aspartame
-15% su kodu: ENG15
Knyga kietu viršeliu
(0)
468,87 
551,61 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Handbook of Fat Replacers
-15% su kodu: ENG15
492,11 
578,95 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Essentials of Carbohydrate Chemistry
-15% su kodu: ENG15
70,11 
82,48 
Išsiųsime per 11-15 d. d.
Rasta: 1847
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. ...