Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Virtuvėje eksperimentai su žuvimi arba jūrų gėrybėmis dažnai baigiasi nedidele tradicinio recepto improvizacija – suabejojame, ar tikrai bus skanu, ar tikrai verta mėginti ką nors pakeisti. Neretai tiesiog net neperkame nežinomos ar neragautos žuvies.
Dažnai nežinote, kaip dar skaniai paruošti ką tik parduotuvėje nusipirktą žuvį?
O gal esate patyrę nesėkmę su jūrų gėrybėmis?
Nuo šiol viskas paprasta!
Šioje knygoje "Žuvis! Ir kitos jūros gėrybės" rasite viską, ko reikia naujiems skoniams ir tikriems kulinariniams šedevrams. Upėtakių maltinukai su vasabiais ir kokosų padažu, traškios geldutės su imbierais, druskos plutoje kepta dorada, jamaikietiškas langustas – jūsų draugai ir artimieji apsilaižys pirštus!
Vertė Monika Rudokaitė-Marcinkevičienė
Autorius: | Valéry Drouet, Pierre-Louis Viel |
Leidėjas: | Smaguris |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 144 |
Formatas: | 19x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094039331 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti