Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Mokomosios kortelės „Žmogaus kūnas“

NEMOKAMAS PRISTATYMAS
į paštomatus bei pašto skyrius Lietuvoje
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime


Apsilankykite!
Populiariausios knygos
Naujos knygos
Knygų išpardavimas

Šiuo metu neparduodama

2024-07-31 99.99 SoldOut

Aprašymas

Kortelės „Žmogaus kūnas“ padės vaiką supažindinti su žmogaus anatomija, suprasti savo kūną ir taps pagrindu svarbioms temoms apie vaikų atsiradimą, lytis ir toleranciją. Kortelės kurtos konsultuojantis su specialistais ir yra skirtos priešmokyklinio amžiaus vaikams bei pradinukams (tačiau įdomios visai šeimai!).

Rinkinyje yra 20 dvipusių kokybiškų, ypač tvirtų mokomųjų kortelių saugiais užapvalintais kampais. 4 kortelės yra 180 x 260 mm, 16 kortelių - 180 x 130 mm dydžio.

Kortelės skirtos pažinti ir mokytis, priskiriamos prie vaizdinių mokymo priemonių. Supakuota tvirtoje ir patogiai atidaromoje dėžutėje.

Kortelių „Žmogaus kūnas“ temos: Kūno dalys, Raumenys, Skeletas, Kraujotakos sistema, Nervų sistema, Vidaus organai, Virškinimo sistema, Šlapimo šalinimo sistema, Mergaičių lytiniai organai, Berniukų lytiniai organai, Lytinių organų higiena, Kaip aš atsiradau, Apatinių drabužėlių taisyklė, Sveikata ir mityba, Dantys, jų priežiūra, Penki pojūčiai, Odos sandara, Pagalbinės priemonės, Tolerancija kūnui



Parašykite atsiliepimą apie „Mokomosios kortelės „Žmogaus kūnas““

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lavinamosios kortelės


Dažnai su „Mokomosios kortelės „Žmogaus kūnas““ perkama kartu