Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats

-10% su kodu: ENG10
32,69 
Įprasta kaina: 36,32 
-10% su kodu: ENG10
Kupono kodas: ENG10
Akcija baigiasi: 2025-02-23
-10% su kodu: ENG10
32,69 
Įprasta kaina: 36,32 
-10% su kodu: ENG10
Kupono kodas: ENG10
Akcija baigiasi: 2025-02-23
-10% su kodu: ENG10
2025-02-28 36.3200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Sokolov says that Columbus greatly influenced our eating habits when such New World delights as tomatoes, chocolate, green beans, chili peppers, and maize were introduced into cuisine throughout the world and when the delicacies of the Old World found their way into the cooking pots of America. Sokolov is the Leisure & Arts Editor of The Wall Street Journal.

Informacija

Autorius: Raymond Sokolov
Leidėjas: Touchstone
Išleidimo metai: 1993
Knygos puslapių skaičius: 256
ISBN-10: 0671797913
ISBN-13: 9780671797911
Formatas: 216 x 140 x 15 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Why We Eat What We Eat: How Columbus Changed the Way the World Eats“

Būtina įvertinti prekę