Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
Jums reikia šios knygos!
Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. „Virtuvės užkariavimo menas“ - tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks! Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį“, leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?
Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas“ – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!
„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl“ ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams.“
Leidykla priduria: bet ji nepaprastai, absoliučiai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą – ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir, galų gale, išsivirkite tikro sultinio!
Autorius: | Giedrius Vilpišauskas |
Leidėjas: | Tyto alba |
Išleidimo metai: | 2022 |
Knygos puslapių skaičius: | 320 |
Formatas: | 22x26, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094662119 |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę