Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 👉 Defektinių knygų papildymas! Naršykite čia >> ❗
-10% su kodu: PATOGU
16,82 
Įprasta kaina: 18,69 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-11-12
-10% su kodu: PATOGU
16,82 
Įprasta kaina: 18,69 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-11-12
-10% su kodu: PATOGU
2024-11-30 18.69 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus lapkričio 11 d. užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
Jums reikia šios knygos!

Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. „Virtuvės užkariavimo menas“ - tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks! Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį“, leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?

Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas“ – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!

„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl“ ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams.“

Leidykla priduria: bet ji nepaprastai, absoliučiai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą – ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir, galų gale, išsivirkite tikro sultinio!

Informacija

Autorius: Giedrius Vilpišauskas
Leidėjas: Tyto alba
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 320
Formatas: 22x26, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094662119

Jums taip pat gali patikti

Viskas ore. Karšto oro gruzdintuvėje gaminamų patiekalų receptai | Agnė Litvinienė, Beata Rusu, Dovilė Charpenet, Eglė Angelė, Federico Mesphino, Gian Luca Demarco, Meda Yildirim, Monika Sutkutė, Valda Sabaitienė, Viktorija Uzielė
  • Nauja knyga
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
Pinch of nom. 100 naminių sveikų, sočių ir skanių patiekalų | K. Allinson, K. Featherstone
-80% su kodu: PATOGU
Valgau be sąžinės graužimo. Antroji knyga | Esta Galgatavičiūtė
-80% su kodu: PATOGU
Gliukozės deivės metodas | Jessie Inchauspé
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
23,42 
26,02 
Turime sandėlyje
Supermaistas kūdikiams ir vaikams | The Australian Women's Weekly
-70% su kodu: PATOGU
Kitokių receptų knyga | Ieva Andrulytė-Ptakienė
-80% su kodu: PATOGU
3,67 
18,36 
Turime sandėlyje
Gero maisto dienoraštis. Ruduo | Renata Ničajienė
-60% su kodu: PATOGU
7,29 
18,21 
Turime sandėlyje
Nuo zacirkos iki lydekos. Tradiciniai Molėtų krašto patiekalai | Anželika Laužikienė
-10% su kodu: PATOGU
16,19 
17,99 
Turime sandėlyje
Metai Beatos virtuvėje (knyga su defektais) | Beata Nicholson
-10% su kodu: PATOGU
8,99 
9,99 
Turime sandėlyje
Pranės Grinkevičienės receptų užrašinė | Virginija Rudienė
-10% su kodu: PATOGU
Daržas. Nuo lauko iki stalo | Donatas Klimavičius, Nijolė Vasiliauskienė
-35% su kodu: PATOGU
Oficiali Hario Poterio receptų knyga II | Joanna Farrow
  • Nemokamas pristatymas
-10% su kodu: PATOGU
20,21 
22,46 
Turime sandėlyje

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
5 1 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2021-02-21

Vertinga knyga. Labai aiškiai ir įsimintinai pateikiami pagrindiniai virtuvės dėsniai. Velnias slypi detalėse, o čia niuansų paaiškinta tiek o tiek. Būčiau norėjusi turėti prieš 10 metų, tačiau ir dabar praverčia. Labai rekomenduoju! Beje, skirta ne tik vyrams :)