Maisto gaminimas – jūsų pomėgis? Mėgstate nustebinti namiškius ir draugus vis naujesniais receptais? Ar norėtumėte gerai išmokti kelis pagrindinius gamybos būdus ir sužinoti kelias gudrybes, kad gamintumėte kaip virtuvės šefas? Jei taip, tai ši knyga „Virtuvės paslaptys“ kaip tik jums!
Joje rasite atsakymus į daugelį klausimų, sužinosite, kas sieja miltus ir pelenus, kaip pasigaminti spalvotų naminių makaronų ar išsivirti Benedikto kiaušinį 3 būdais, kaip pagaminti tikrą sultinį, paruošti naminį majonezą, bešamelio ar kitus padažus, kaip pagaminti Kijevo kotletą (De Volaille), pasūdyti lašišą ar skumbrę…
Taip pat knygoje „Virtuvės paslaptys“ rasite daugiau nei 170 duonos, picos, makaronų, virtinių, blynų, kiaušinių, kruopų, daržovių, mėsos bei žuvies ir jūrų gėrybių patiekalų receptų.
Autorius: | Irina Koscelkovskienė, Inga Pupelienė |
Leidėjas: | Terra Publica |
Išleidimo metai: | 2021 |
Knygos puslapių skaičius: | 320 |
Formatas: | 17x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094732287 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti