Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 10 € *

Viešnia

Kaina: 17,89 €
Kaina su kodu: 16,10 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Knygą turėsime: 2024-10-25

2024-09-30 17.89 InStock
Rezervuoti 16,10 € -10% su kodu
PATOGU
Rezervuoti

Knygos „Viešnia“ aprašymas

Tobula vasara.

Tobula nepažįstamoji.

Tobulas košmaras.

Britai Ruta ir Adamas negali atsispirti viliojančiam pasiūlymui vasarą apsistoti Niujorke ir prižiūrėti namą, laikinai išvykus šeimininkams. Jauni, įsimylėję, siekiantys profesinės sėkmės, jiedu pajunta, kad pagaliau likimas šypsosi ir jiems.

Todėl tą akimirką, kai ant laiptų pamato stovinčią vasariškos liūties permerktą Edenę, jiems atrodo, kad būtų teisinga pasidalinti šios sėkmės dalele. Daili, charizmatiška Edenė teigia esanti namo savininkų draugė, o šie neva pakvietę ją apsistoti, kai tik atvyksianti į Niujorką.

Ruta ir Adamas supranta, kad nereikėtų nepažįstamų žmonių kviestis ne į savo namus, bet noras padėti ir svetingumas nugali — Edenė lieka poros prižiūrimame name.

Skverbiantis įtarimui, kad mergina galbūt nėra tas žmogus, kuriuo prisistato, jie ima svarstyti, ar tik nebūsią skaudžiai suklydę.

„Įspūdinga, stulbinanti ir labai šiurpi. Markui Edwardsui eilinį kartą pavyko.“
Elly Griffiths, „Dr Ruth Galloway“ detektyvų serijos autorė


  • Autorius: Mark Edwards
  • Leidėjas: Jotema
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 320
  • Formatas: 15x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094903465
  • Vertėjas: Arvydas Malinauskas
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie „Viešnia“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Šiuolaikiniai detektyvai ir trileriai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą „Viešnia“, Mark Edwards. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Mark Edwards su knyga „Viešnia“ jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga „Viešnia“ patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Mark Edwards. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą „Viešnia“ palikti ir jūs.

 


Dažnai su „Viešnia“ perkama kartu