✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Britų virtuvės šefo Hugh Fearnley-Whittingstall knyga „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną“ taps palengvinimu ar net išsigelbėjimu sumaniusiems išbandyti vegetarišką mitybą bei tiesiog pristigusiems įdomesnių patiekalų be mėsos idėjų.

Kodėl nevalgome daugiau daržovių? Jos sveikos, nebrangios ir, svarbiausia, skanios. Knygos autorius tiki, kad atėjo laikas įgyvendinti norą gyventi sveikiau ir jo knyga „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną“ yra puiki priemonė tai padaryti.


Hugh Fearnley-Whittingstall pateikia daugybę vegetariškų receptų, tai ir šiltos salotos su ant grilio kepta cukinija, citrina, mėtomis, česnaku ir mocarela; kuskuso salotos su žolelėmis ir graikiniais riešutais; ridikai su sviestu ir druska; citrinos gvakamolė; jaunų morkų rizotas; naujoviški gnočiai; šitaki grybai su penkių rūšių prieskoniais, kiaušinienė su šparagais ir citrina; žirnių ir petražolių sriuba ir dar daugybė receptų bei stebinanti ingredientų įvairovė: daržovės, prieskoninės žolelės, jūros gėrybės.


Nebūtina tapti vegetaru – knygoje rasite tiek pagrindinių patiekalų iš daržovių, tiek salotų, kurias galėsite valgyti prie mėsos, tačiau tai puikus šaltinis, ieškantiems nenuobodžių receptų ir norintiems praturtinti savo mitybą.


Knygoje „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną“ rasite daugiau nei 200 receptų, iliustruotų puikiomis ir apetitą žadinančiomis žinomo britų fotografo Simono Wheelerio nuotraukomis ir Mariko Jesse piešiniais.

Hugh Fearnley-Whittingstall – britų virtuvės šefas, kulinarinių knygų ir TV laidų autorius. Yra parašęs keliasdešimt knygų apie maistą ir veda laidas televizijoje Channel 4, kurios jam pelnė didelį populiarumą, taip pat rašo skiltį dienraštyje The Guardian. Jo knyga „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną“ buvo pripažinta geriausia kasmėnesiniuose the Observer Food apdovanojimuose. Autorius taip pat įvertintas ir kitais apdovanojimais, tarp jų ir keli vyno žinovo, gurmano André Simono memorialinio fondo apdovanojimai už geriausią metų kulinarinę knygą.

Hugh ir jo šeima gyvena Devone, kur taip pat turi ir apdovanojimų pelniusią virėjų mokyklą, organizuoja išskirtinius renginius, degustacijas bei mokymus.

„Vegetariška mityba domiuosi daugiau nei dešimtį metų. Tačiau šie įvairūs patiekalai mane itin sužavėjo savo paprastumu. Juos galėtų pasigaminti net vaikai. Rekomenduoju šią knygą –receptus tikrai verta išmėginti.“

Ajurvedos centro SPA SHANTI vadovė, vegetariškos mitybos lektorė ir konsultantė Eglė Kauneckienė


Vertė Audronė Gerdauskaitė

Informacija

Autorius: Hugh Fearnley Whittingstall
Leidėjas: Baltos lankos
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 416
Formatas: 20x26, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955236948

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti