Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Vegetables Fats and Oils: Their Practical Preparation, Purification, Properties, Adulteration and Examination

-15% su kodu: ENG15
59,76 
Įprasta kaina: 70,31 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
59,76 
Įprasta kaina: 70,31 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 70.3100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Informacija

Autorius: Louis Edgar Andes
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2007
Knygos puslapių skaičius: 360
ISBN-10: 0548480168
ISBN-13: 9780548480168
Formatas: 229 x 152 x 21 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Vegetables Fats and Oils: Their Practical Preparation, Purification, Properties, Adulteration and Examination“

Būtina įvertinti prekę