Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knygoje "Veganiška virtuvė" rasite daugiau nei 100 receptų, kaip paruošti veganiškus pusryčius, pietus, užkandžius ir desertus. Maistas gali būti pagamintas kūrybingai ir įdomiai, net ir nenaudojant gyvūninių produktų. Jums nereikės atsisakyti savo mėgstamiausių patiekalų – sužinosite, kaip juos paruošti veganiškai!


Išmoksite pasigaminti riešutų pieną, tofu, tepamąjį sūrelį, sūrio padažą, picą, aitrųjį „Čili“ troškinį, purius keksiukus, vaflius. Taip pat rasite nemažai lietuviškų ar kitų šalių patiekalų interpretacijų: šaltibarščius, žemaičių blynus, cepelinus, kugelį, musaką, lazaniją. Ir visa tai be jokių gyvūninių produktų: mėsos, pieno (ir jo produktų), kiaušinių, medaus bei želatinos. Knygoje "Veganiška virtuvė" jų tikrai nepasigesite!

KNYGOS PRISTATYMAS

KNYGOS PRISTATYMAS
 

"Veganiška virtuvė pagal Mi ir Do - tai pirmoji lietuviška veganiškų patiekalu knyga, kurioje pateikiami paprasti ir nuotaikingi receptai, puikiai tinkantys ir įvairovę vertinantiems visavalgiams, ir veganams ar vegetarams.


KAS YRA VEGANIZMAS?

Tai gyvenimo būdas siekiant savo veiksmais kuo mažiau prisidėti prie gyvūnu kankinimo, išnaudojimo ir žudymo. Kertinė jo dalis - augalinė mityba, tačiau paprastai veganai stengiasi savo pažiūromis vadovautis visur, kur įmanoma: rinkdamiesi drabužius, kosmetiką, laisvalaikio praleidimo būdus. Veganišką (augalinę) mitybą propaguojantys žmonės atsisako visu gyvūniniu produktu: pieno ir jo produktu (pvz., sviesto, grietinės, sūrio, kefyro), mėsos, žuvies, kiaušiniu, želatinos. Dauguma veganų taip pat nevartoja medaus. Tokie maitinimosi principai gali būti grindžiami ne tik etiniais motyvais, bet ir siekiu maitintis sveikiau.

 

KĄ RASITE KNYGOJE?

Daugiau nei 100 receptų veganiškiems pusryčiams, pietums, užkandžiams ir desertams. Dalį jų galima pavadinti sveikuoliškais, dalis jų - anaiptol ne sveikuoliški, nes ne veganai maitinasi išimtinai vien sveiku maistu. Išmoksite pasigaminti riešutų pieną, tofu, tepamąjį sūrelį, sūrio padažą, picą, aitrųjį "Čili" troškinį, purius keksiukus, vaflius... Taip pat rasite nemažai lietuviškų ar kitų šalių patiekalų interpretacijų: šaltibarščius, žemaičių blynus, cepelinus, kugelį, musaką, lazaniją...

 

KO NERASIU KNYGOJE?

Neveganiškų patiekalų. Kitaip tariant, tokių patiekalų, kuriuose naudojami gyvūniniai produktai: mėsa, pienas (ir jo produktai), kiaušiniai, medus, želatina.

Informacija

Autorius: Milda Beržanskaitė-Kašėtienė, Dovilė Stonė
Leidėjas: Smaguris
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 304
Formatas: 14x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090400142

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti