Viskas iki 4,99€ + knygos su defektais! Naršykite ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Knyga „Valgių gaminimas“ yra pirmoji lietuviškos kulinarijos knyga. Maisto sudėtis, užkandžiai, sriubos, antrieji patiekalai, saldieji patiekalai, kepimas, dietinis maistas. 1000 receptų.
Daugelį metų tiek jaunoms, nepatyrusioms, tiek ir vyresnėms šeimininkėms – žinoma, ir kulinarija besidomintiems vyrams – „Valgių gaminimas“ buvo nepamainoma knyga. Ją buvo galima išvysti bemaž kiekvienuose namuose – dažniausiai padėtą virtuvėje, matomoje vietoje, kad visuomet būtų po ranka.
O gal jau ir pažinote tą pačią knygą, kurią nuo senų laikų iki dabar brangina prosnelė, močiutė ar mama? Laiko nugelsvintais, savų receptų ar įvairių pastabų prirašinėtais puslapiais... Juose – po kruopelytę surinkta mūsų kulinarinė išmintis.
Autorius: | E. Drąsutienė, A. Šližienė, O. Radaitienė |
Leidėjas: | R. Čepienė |
Išleidimo metai: | 2010 |
Knygos puslapių skaičius: | 454 |
Formatas: | 18x24, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786099523101 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti