✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knygos autorių tikslas - patarti, kaip tinkamai organizuoti ir surengti vaišes, kaip parinkti valgius, kokie gėrimai prie kokių valgių tinka, kaip juos patiekti, kaip dekoruoti patalpasir serviruoti stalus, kokius etiketo reikalavimus būtina žinoti. Aptariamos įvairios vaišių rūšys: furšetas, vaišės gamtoje, kokteilių vakarėlis, kviestinė vakarienė ir kt. Daug dėmesio skiriama oficialių priėmimų organizavimui ir aptarnavimo tvarkai aptarti. Leidinys gausiai iliustruotas stalo įrankių pavyzdžiais, įvairių aptarnavimo standartų ir barmeno darbotechnikos schemomis bei spalvotomis nuotraukomis. Knyga skiriama kolegijų ir aukštųjų mokymo įstaigų studentams, tobulinimo kursų dėstytojams, rengiantiems specialistus maitinimo įmonėms, ir darbuotojams, kurie organizuoja ir aptarnauja vaišes.
Knyga parašyta "Lankytojų aptarnavimas maitinimo įmonėse" pagrindu.

Informacija

Autorius: M. Jonikienė, R. Zakarevičius
Leidėjas: Homo liber
Išleidimo metai: 2005
Knygos puslapių skaičius: 152
Formatas: 17x24, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9955449896

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti