Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Atrodo, nieko nėra paprasčiau, kaip kepti vaflius, lietinius ar blynelius.
Kokių tik jų nebūna! Norite saldžių ar pikantiškų, susuktų, sulankstytų ar sluoksniuotų; su vaisiais, šokoladu, grietinėle, sūriu ar žolelėmis; pageidautumėte pusryčiams, desertui, prie kavos, o gal vaiko gimtadieniui - ši rūpestingai paruošta knyga Jums pasiūlys tinkamą receptą bet kokiai progai.
Išbandykite:
- Saldūs ir pikantiški vafliai; nuo vaflių su medumi ir šviežiu sūriu, sviestinių su riešutų įdaru iki vaflių su moliūgų sėklomis bei šalavijų sviestu.
- Stebinanti blynelių įvairovė: nuo persikinių su vaniliniu padažu, blynelių su šokoladiniais putėsiais iki rusiškų blynų su rūgščia grietine.
- Burnoje tirpstantys lietiniai; nuo obuolių ir medaus lietinių su lazdynų riešutais, grikinių miltų lietinių su varške bei uogomis iki lietinių su krapais ir lašiša.
Traškūs ir auksaspalviai vafliai, lietiniai ar blyneliai tiks visur ir visada!
Leidėjas: | Aktėja |
Išleidimo metai: | 2017 |
Knygos puslapių skaičius: | 240 |
Formatas: | 13x16, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955214663 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti