Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Understanding and improving the functional and nutritional properties of milk

-15% su kodu: ENG15
512,19 
Įprasta kaina: 602,58 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
512,19 
Įprasta kaina: 602,58 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 602.5800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This collection reviews and summarises our current understanding of the functional and nutritional properties of milk to ensure it can be optimised both as a food and as a key ingredient in dairy products.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 776
ISBN-10: 1786768194
ISBN-13: 9781786768193
Formatas: 235 x 157 x 46 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Understanding and improving the functional and nutritional properties of milk“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Understanding and improving the functional and nutritional properties of milk“