Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Twelve Lessons in Scientific Cookery

-20% su kodu: BOOKS
14,86 
Įprasta kaina: 18,57 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
14,86 
Įprasta kaina: 18,57 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
2025-02-28 18.5700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Twelve Lessons in Scientific Cookery is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1897. Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

Informacija

Autorius: Suzy Tracy
Leidėjas: hansebooks
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 72
ISBN-10: 3744764494
ISBN-13: 9783744764490
Formatas: 216 x 140 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Twelve Lessons in Scientific Cookery“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Twelve Lessons in Scientific Cookery“