Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection

-15% su kodu: ENG15
33,19 
Įprasta kaina: 39,05 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
33,19 
Įprasta kaina: 39,05 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 39.0500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

From a passionate and talented chef who also happens to be an Episcopalian priest comes this surprising and thought-provoking treatise on everything from prayer to poetry to puff pastry. In The Supper of the Lamb, Capon talks about festal and ferial cooking, emerging as an inspirational voice extolling the benefits and wonders of old-fashioned home cooking in a world of fast food and prepackaged cuisine.

Informacija

Autorius: Robert Farrar Capon
Leidėjas: Houghton Mifflin
Išleidimo metai: 1979
Knygos puslapių skaičius: 288
ISBN-10: 0156868938
ISBN-13: 9780156868938
Formatas: 216 x 140 x 18 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Supper of the Lamb: A Culinary Reflection“

Būtina įvertinti prekę