Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Smoked-Foods Cookbook: How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

-15% su kodu: ENG15
34,37 
Įprasta kaina: 40,44 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
34,37 
Įprasta kaina: 40,44 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 40.4400 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Informacija

Autorius: Lue Park, Ed Park,
Leidėjas: Stackpole Books
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 250
ISBN-10: 0811719995
ISBN-13: 9780811719995
Formatas: 229 x 152 x 14 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Smoked-Foods Cookbook: How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese“

Būtina įvertinti prekę