Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking

-15% su kodu: ENG15
30,40 
Įprasta kaina: 35,77 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
30,40 
Įprasta kaina: 35,77 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 35.7700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Dr Stuart Farrimond, TV presenter, food scientist and author of the DK bestseller The Science of Cooking (2017), makes regular appearances on popular science TV and radio shows, such as "Inside the Factory" and "The Truth About ...", and at public events. His writing appears in national and international publications, including The Independent, The Daily Mail, and New Scientist. He is the main author of this book and he reveals the science behind spices, in a way never before seen.

Informacija

Autorius: Stuart Farrimond
Leidėjas: Dorling Kindersley Ltd.
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 224
ISBN-10: 0241302145
ISBN-13: 9780241302149
Formatas: 260 x 218 x 24 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Science of Spice: Understand Flavour Connections and Revolutionize your Cooking“

Būtina įvertinti prekę