Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy: in large print

-15% su kodu: ENG15
73,29 
Įprasta kaina: 86,22 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
73,29 
Įprasta kaina: 86,22 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 86.2200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Reproduction of the original. The publishing house Megali specialises in reproducing historical works in large print to make reading easier for people with impaired vision.

Informacija

Autorius: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Leidėjas: Megali Verlag
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 356
ISBN-10: 3387043023
ISBN-13: 9783387043020
Formatas: 210 x 148 x 25 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy: in large print“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Physiology of Taste; Or, Transcendental Gastronomy: in large print“