Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Physiology Of Taste - Harders Book Of Practical American Cookery - Vol I.: Treating of American Vegetables, and All Alimentary Plants, Roots and Seeds - Containing a Description of the Best Varieties, Mode of Cultivation, and the Art of Preparing the

-15% su kodu: ENG15
62,76 
Įprasta kaina: 73,83 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
62,76 
Įprasta kaina: 73,83 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 73.8300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

A wonderful cook book, full of great recipes from the early 20th century.

Informacija

Autorius: Jules Arthur Harder
Leidėjas: Gayley Press
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 462
ISBN-10: 1408639475
ISBN-13: 9781408639474
Formatas: 216 x 140 x 27 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Physiology Of Taste - Harders Book Of Practical American Cookery - Vol I.: Treating of American Vegetables, and All Alimentary Plants, Roots and Seeds - Containing a Description of the Best Varieties, Mode of Cultivation, and the Art of Preparing the“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Physiology Of Taste - Harders Book Of Practical American Cookery - Vol I.: Treating of American Vegetables, and All Alimentary Plants, Roots and Seeds - Containing a Description of the Best Varieties, Mode of Cultivation, and the Art of Preparing the“