Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Physiology of Taste

-15% su kodu: ENG15
18,23 
Įprasta kaina: 21,45 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
18,23 
Įprasta kaina: 21,45 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 21.4500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book is part of the TREDITION CLASSICS series. The creators of this series are united by passion for literature and driven by the intention of making all public domain books available in printed format again - worldwide. At tredition we believe that a great book never goes out of style. Several mostly non-profit literature projects provide content to tredition. To support their good work, tredition donates a portion of the proceeds from each sold copy. As a reader of a TREDITION CLASSICS book, you support our mission to save many of the amazing works of world literature from oblivion.

Informacija

Autorius: Brillat-Savarin
Leidėjas: TREDITION CLASSICS
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 264
ISBN-10: 3842428707
ISBN-13: 9783842428706
Formatas: 203 x 133 x 19 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Physiology of Taste“

Būtina įvertinti prekę