Tik iki vidurnakčio! -5% papildoma nuolaida krepšeliui su kodu: EXTRA5

0 Mėgstami
0Krepšelis

The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book

-22% su kodu: BOOKS
38,97 
Įprasta kaina: 49,96 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
38,97 
Įprasta kaina: 49,96 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
2025-03-31 38.97 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Maurizio Leo
Leidėjas: Random House LLC US
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 432
ISBN-10: 0593138414
ISBN-13: 9780593138410
Formatas: 266 x 231 x 34 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Perfect Loaf: The Craft and Science of Sourdough Breads, Sweets, and More: A Baking Book“