Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Pantropheon Or History Of Food, And Its Preparation: From The Earliest Ages Of The World (1853)

-15% su kodu: ENG15
57,09 
Įprasta kaina: 67,17 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
57,09 
Įprasta kaina: 67,17 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 67.1700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Informacija

Autorius: Alexis Soyer
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 578
ISBN-10: 112091177X
ISBN-13: 9781120911773
Formatas: 229 x 152 x 31 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Pantropheon Or History Of Food, And Its Preparation: From The Earliest Ages Of The World (1853)“

Būtina įvertinti prekę