Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Handbook of Dining: Corpulency and Leanness Scientifically Considered

-15% su kodu: ENG15
42,70 
Įprasta kaina: 50,23 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
42,70 
Įprasta kaina: 50,23 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 50.2300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Reprint of the original, first published in 1865. Comprising the Art of Dining on Correct Principles Consistent With Easy Digestion, the Avoidance of Corpulency, and the Cure of Leanness, Together With Special Remarks on These Subjects.

Informacija

Autorius: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Leidėjas: Outlook
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 204
ISBN-10: 3375054068
ISBN-13: 9783375054069
Formatas: 210 x 148 x 15 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Handbook of Dining: Corpulency and Leanness Scientifically Considered“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Handbook of Dining: Corpulency and Leanness Scientifically Considered“