Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Ethics and Economics of Agrifood Competition

-15% su kodu: ENG15
187,17 
Įprasta kaina: 220,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
187,17 
Įprasta kaina: 220,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 220.2000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This edited volume presents ethical and economic analyses of agrifood competition. By systematically examining fairness and openness in agricultural markets, it seeks to answer the question of whether there is adequate competition in the agrifood industry and whether the system is fair to all participants. It outlines ethical and economic principles important for understanding agrifood competition, presents arguments for and against consolidation, globalization and the integration of agrifood industries, and looks at the implications of globalization on the nature of competition in specific agricultural contexts.

Informacija

Serija: The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics
Leidėjas: Springer Netherlands
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 284
ISBN-10: 9400762739
ISBN-13: 9789400762732
Formatas: 241 x 160 x 20 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Ethics and Economics of Agrifood Competition“

Būtina įvertinti prekę