Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Elements of Baking: Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan (The art and science of baking ANY recipe)

-15% su kodu: ENG15
40,89 
Įprasta kaina: 48,11 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
40,89 
Įprasta kaina: 48,11 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 48.1100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Katarina Cermelj
Serija: Yellow Kite
Leidėjas: Hodder And Stoughton Ltd.
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 494
ISBN-10: 1399712896
ISBN-13: 9781399712897
Formatas: 273 x 206 x 37 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Elements of Baking: Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan (The art and science of baking ANY recipe)“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Elements of Baking: Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan (The art and science of baking ANY recipe)“