Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Complete Bread, Cake And Cracker Baker, Part 1-2: The Science And Art Of Baking (1881)

-15% su kodu: ENG15
45,50 
Įprasta kaina: 53,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
45,50 
Įprasta kaina: 53,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 53.5300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Informacija

Autorius: Confectioner And Baker Publishing
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2009
Knygos puslapių skaičius: 388
ISBN-10: 1120739071
ISBN-13: 9781120739070
Formatas: 229 x 152 x 21 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Complete Bread, Cake And Cracker Baker, Part 1-2: The Science And Art Of Baking (1881)“

Būtina įvertinti prekę