Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Chemistry of Food and Nutrition

-15% su kodu: ENG15
18,45 
Įprasta kaina: 21,71 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
18,45 
Įprasta kaina: 21,71 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 21.7100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

When you're cooking, you're a chemist! Every time you follow or modify a recipe, you are experimenting with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. In your kitchen you denature proteins, crystallize compounds, react enzymes with substrates, and nurture desired microbial life while suppressing harmful bacteria and fungi. And unlike in a laboratory, you can eat your experiments to verify your hypotheses. If you want to learn more about food how to make food, this book it will help you a lot!

Informacija

Autorius: A. W. Duncan
Leidėjas: Ideal Booking
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 74
ISBN-10: 1805479660
ISBN-13: 9781805479666
Formatas: 280 x 216 x 5 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Chemistry of Food and Nutrition“

Būtina įvertinti prekę