Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Chemistry of Cereal Proteins

-10% su kodu: ENG10
727,61 
Įprasta kaina: 808,46 
-10% su kodu: ENG10
Kupono kodas: ENG10
Akcija baigiasi: 2025-02-23
-10% su kodu: ENG10
727,61 
Įprasta kaina: 808,46 
-10% su kodu: ENG10
Kupono kodas: ENG10
Akcija baigiasi: 2025-02-23
-10% su kodu: ENG10
2025-02-28 808.4600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

In the past decade, since the first edition was published, the study of cereal protein chemistry has grown and changed. New separation techniques have been introduced while the application of achievements of molecular biology and genetic engineering of proteins has progressed dramatically. This new edition includes these advances and updates the chemistry of cereal proteins for all specialists working in theory and practice of cereal grain production and processing.

Informacija

Autorius: Radomir Lasztity
Leidėjas: CRC Press
Išleidimo metai: 1995
Knygos puslapių skaičius: 340
ISBN-10: 0849327636
ISBN-13: 9780849327636
Formatas: 240 x 161 x 23 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Chemistry of Cereal Proteins“

Būtina įvertinti prekę