Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Biotechnology of Malting and Brewing

-15% su kodu: ENG15
121,36 
Įprasta kaina: 142,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
121,36 
Įprasta kaina: 142,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 142.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based.

Informacija

Autorius: James S. Hough
Leidėjas: Cambridge University Press
Išleidimo metai: 1991
Knygos puslapių skaičius: 184
ISBN-10: 0521395534
ISBN-13: 9780521395533
Formatas: 229 x 152 x 11 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Biotechnology of Malting and Brewing“

Būtina įvertinti prekę