Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

The Art Of Confectionary: Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761)

-15% su kodu: ENG15
51,27 
Įprasta kaina: 60,32 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
51,27 
Įprasta kaina: 60,32 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 60.3200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages.

Informacija

Autorius: Edward Lambert
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 66
ISBN-10: 1162195398
ISBN-13: 9781162195391
Formatas: 235 x 157 x 9 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Art Of Confectionary: Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761)“

Būtina įvertinti prekę