Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis

Technological And Chemical Studies On Some Vegetable & Fruit Products

-20% su kodu: BOOKS
78,18 
Įprasta kaina: 97,72 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
78,18 
Įprasta kaina: 97,72 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
2025-02-28 78.18 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Fruits and vegetables are ¿juicy foods¿ that consist mostly of water, but they also provide a variety of vitamins, minerals, phytonutrients, and a good amount of fiber. Low fruit and vegetable consumption increases the risk of obesity, coronary heart disease and stroke, diabetes, hypertension, and epithelial cancers, such as cancer of the lung, esophagus, mouth, stomach, colon, and pancreas. Mango, papaya, pumpkin and sweet potato. It is a good source of some bioactive substances.

Informacija

Autorius: Ayman Dyab
Leidėjas: Scholars' Press
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 152
ISBN-10: 3639706021
ISBN-13: 9783639706024
Formatas: 220 x 150 x 10 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Technological And Chemical Studies On Some Vegetable & Fruit Products“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Technological And Chemical Studies On Some Vegetable & Fruit Products“