Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Table Olives: Production and processing

-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 338.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book covers the history, botany and agricultural aspects of the crop, summarising the techniques that have been developed to improve harvesting, processing and packaging of olives. Full details are provided relating to the physico-chemical and microbiological aspects of processing of each of the olive types. It will serve as a practical guide to agricultural scientists, food scientists and technologists who are involved in the preparation of table olives.

Informacija

Autorius: A. Garrido Fernandez, M. J. Fernandez-Diez, M. R. Adams,
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1997
Knygos puslapių skaičius: 516
ISBN-10: 0412718103
ISBN-13: 9780412718106
Formatas: 241 x 160 x 33 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Table Olives: Production and processing“

Būtina įvertinti prekę