Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)
Jokia paslaptis, kad mintys ir emocijos veikia tikrovės suvokimą. Bet mažai kas žino, kad mūsų mąstymas turi įtakos ir mūsų trijų svarbiausių organizmo sistemų – endokrininės, imuninės ir nervų – veiklai.
Paplitęs stresinių situacijų slopinimo būdas – valgymas. Vis dėlto mažai kas susimąsto, kokią įtaką mūsų organizmui daro maitinimosi įprotis. Mes suvokiame maistą kaip energijos šaltinį, reikalingą gyvybinei veiklai palaikyti, ir tuo pačiu patenkiname savo natūralų organizmo poreikį maitintis. Tačiau Hipokratas kadaise pasakė: „Mes esame tai, ką valgome.“ O ši žinutė reiškia, kad maisto reikšmės organizmui negalima neįvertinti.
● Kaip gastronominiai įpročiai prisideda prie vėžio atsiradimo?
● Kokią įtaką žmogaus psichinei sveikatai gali turėti maistas?
● Kas nutinka lengvabūdiškai vartojant maistą?
● Kaip gamta keršija žmogui už žalą ekologijai?
● Kokį reikšmę visame tame turi mąstymo dėsniai?
Apie visa tai jūs sužinosite šios Boriso Uvaidovo knygos „Sveikatos abėcėlė. Kūno išmintis“ puslapiuose.
Autorius: | Borisas Uvaidovas |
Leidėjas: | Luceo |
Išleidimo metai: | 2023 |
Knygos puslapių skaičius: | 126 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786098247817 |
Vertėjas: | Erikas Banys |
Iš kokios kalbos versta: | anglų |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti