Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Sveikos mitybos ekspertės Ritos Šilenskienės ir dviejų gydytojų – Editos Juodžbalienės bei Birutės Čijunskienės knyga „Sveikata nuo pirmo šaukšto: pilnavertė trijų kartų mityba“ skirta visai šeimai. Kaip sveikai maitintis visiems - tiek mažiausiems, tiek vyriausiems - šeimos nariams?
Knygos „Sveikata nuo pirmo šaukšto: pilnavertė trijų kartų mityba“ autorės pateikia daugybę sveikos mitybos receptų ir patarimų, kaip saugoti savo sveikatą, kad netektų išgirsti gąsdinančių diagnozių ir kad kasdien jaustumėtės sveiki ir energingi.
Labai dažnai viena iš sveikatos sutrikimų priežasčių būna netinkama mityba, todėl niekada nevėlu pradėti maitintis sveikiau ir valgyti organizmui naudingus produktus. Sveikos mitybos ekspertė Rita Šilenskienė pateikia receptus, kurie atitinka svarbiausią jos principą – jokio cukraus ir gliuteno. Pati asmeniškai savo šeimoje susidūrusi su alergiškais ar diabetu sergančiais žmonėmis, autorė išmoko gaminti kitaip ir praktiškai pritaikė daugybę teorijų bei patarimų, todėl knygoje rasite jau išbandytus receptus.
Vaikų gastroenterologė Birutė Čijunskienė ir onkologė chemoterapeutė Edita Juodžbalienė pataria, kaip puoselėti sveikatą, kad tektų kuo mažiau susidurti su jų profesijos atstovais. Čia rasite informacijos, kaip maitintis vaikams, suaugusiems, brandaus amžiaus žmonėms, nėščiosioms, kaip natūraliai gauti organizmui reikalingų vitaminų. O svarbiausia - čia rasite daug puikių receptų.
Knygoje „Sveikata nuo pirmo šaukšto: pilnavertė trijų kartų mityba“ taip pat sužinosite:
- Kokie yra svarbiausi subalansuotos mitybos principai;
- Ką ir kaip gaminti be cukraus ir gliuteno;
- Kaip maistas veikia mūsų kūną;
- Kaip pasirūpinti tinkama visos šeimos mityba.
Rita Šilenskienė yra sveikos mitybos ekspertė, mitybos akademijos „Pirmas šaukštas“ įkūrėja ir vadovė. Turi daugiau nei 10 metų patirties – moko žmones, veda seminarus ir degustacijas įmonėms, šeimoms ir žmonių grupėms. Yra išleidusi receptų ir patarimų knygą „Pirmas šaukštas“. Jos receptuose nėra cukraus ir gliuteno, čia dažniausiai naudojami vietiniai, sezoniniai produktai.
Edita Juodžbalienė – gydytoja onkologė, chemoterapeutė, dirba Kaune. Šioje srityje dirba per 30 metų. Per šiuos metus įsitikino, kad gydymas vaistais būna dar veiksmingesnis, kai pacientas sveikai maitinasi, juda ir taip padeda pats sau.
Birutė Čijunskienė – gydytoja, vaikų gastroenterologė, dirba Klaipėdoje. Stažavosi Švedijoje, taip pat dalyvavo likviduojant ekologinės katastrofos pasekmes Kazachstane, Aralsko ligoninėje. Po apsilankymo Baikonuro kosmodrome susidomėjo nutriciologine mityba ląsteliniu lygmeniu, domisi endobiogenine medicina.
Autorius: | Edita Juodžbalienė, Rita Šilenskienė, Birutė Čijunskienė |
Leidėjas: | Alma littera |
Išleidimo metai: | 2020 |
Knygos puslapių skaičius: | 320 |
Formatas: | 19x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090135259 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti