Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Sustainable Agriculture Reviews 37: Carbon Sequestration Vol. 1 Introduction and Biochemical Methods

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

This book presents sources of carbon dioxide emission, related environmental issues and methods for carbon dioxide utilization, storage, analysis, modeling and optimization. This first volume focused on biochemical methods of carbon dioxide sequestration such as forestry, biomineralization, geo-chemo-mechanical, mangrove plantation and biowaste.

Informacija

Serija: Sustainable Agriculture Reviews
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2020
Knygos puslapių skaičius: 172
ISBN-10: 3030292975
ISBN-13: 9783030292973
Formatas: 241 x 160 x 16 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Sustainable Agriculture Reviews 37: Carbon Sequestration Vol. 1 Introduction and Biochemical Methods“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Sustainable Agriculture Reviews 37: Carbon Sequestration Vol. 1 Introduction and Biochemical Methods“