Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Substitutes for Flesh Foods

-15% su kodu: ENG15
39,35 
Įprasta kaina: 46,29 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
39,35 
Įprasta kaina: 46,29 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 46.2900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Published in 1904, this is among the first vegetarian cookbooks to be published in the United States. The book provides insight into what it meant to be a vegetarian in the early 1900s. Allowing for eggs and dairy, the book defines vegetarianism as the abstention from meat, substituting nut products where meat would commonly be used.

Informacija

Autorius: Edward Guyles Fulton
Leidėjas: Arcadia Publishing
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 272
ISBN-10: 1429090154
ISBN-13: 9781429090155
Formatas: 229 x 152 x 16 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Substitutes for Flesh Foods“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Substitutes for Flesh Foods“