Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Starting with Food: Culinary Approaches to Ottoman History. Edited by Amy Singer

-15% su kodu: ENG15
55,45 
Įprasta kaina: 65,23 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
55,45 
Įprasta kaina: 65,23 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 65.2300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, leisure, and celebration. Despite its importance to every aspect of historical research, this topic has not been sufficiently explored in Ottoman history. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues ¿ origins, identity, minorities, Ottomanization, the ¿golden age,¿ foreign relations, the nature of modernity ¿ all from the perspective of food. Contributors include Nicolas Trépanier, Iklil O. Selçuk, Rachel Goshgarian, Tülay Artan, and Joanita Vroom.

Informacija

Autorius: Amy Singer
Leidėjas: Markus Wiener Publishers
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 214
ISBN-10: 155876514X
ISBN-13: 9781558765146
Formatas: 229 x 152 x 13 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Starting with Food: Culinary Approaches to Ottoman History. Edited by Amy Singer“

Būtina įvertinti prekę